BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sigorta Acenteleri, Çakırsoy ile toplantıda buluştu

Emeklilik Gözetim Merkezi ile Habertürk TV, tarafından Kocaeli Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen "Emekliliğiniz İçin Buluşuyoruz, Türkiye BES'leniyor" paneline katılmak üzere KOTO’ya gelen Sigortacılık Genel Müdürü Dr. N Şerif Çakırsoy, sigorta acenteleriyle buluştu. 

02 Mart 2018 09:48
Sigorta Acenteleri, Çakırsoy ile toplantıda buluştu

Sigorta acentelerinin temsilcileri, "Emekliliğiniz İçin Buluşuyoruz, Türkiye BES'leniyor" paneline katılmak üzere KOTO’ya gelen Sigortacılık Genel Müdürü Dr. N Şerif Çakırsoy ile toplantıda bir araya geldi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, sektörün sorunları ile çözüm önerileri görüşüldü. Sektörün geleceğinin ve yol haritasının Sigortacılık Genel Müdürlüğü tarafından belirlendiğini ve bu nedenle toplantının önemine vurgu yapan Başkan Bulut, “Genel Müdürümüz Çakırsoy’a ilimiz sigorta acentelerinin sorunlarına ve çözüm önerilerine ilgisi dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi. Çakırsoy ise, sigorta acentelerinin sektör için çok değerli bir kanal olduğunu ifade ederek, “Acentelerin sorunları ve önünü açacak tüm projelere desteklerimiz sürecek” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.