BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İşte KOTO Senin Grubu 11. Meslek Komitesi adayları

KOTO Senin Grubu 11. Meslek Komitesi (Sağlık ve Temizlik Malzemeleri)Beyt’ül Kebap Restaurant’ta düzenlediği toplantıda meclis ve komite üyesi adaylarını açıkladı. 

16 Mart 2018 10:00
İşte KOTO Senin Grubu 11. Meslek Komitesi adayları

KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı- KOTO Senin Grubu 11. Meslek Komitesi Meclis Üyesi, Ecz. Hüseyin Gezer’in yaptığı ortak açıklamada şu ifadeler yer aldı. 
 
KOTO Senin ekibi olarak 3 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Kocaeli Ticaret Odası komite seçimlerinde 11. Meslek Komitesi’nde (Sağlık ve Temizlik Malzemeleri) sektörümüze daha iyi hizmet etmek, sektör sorunlarına etkili ve kalıcı çözümler bulabilmek ve en önemlisi sektörümüzü üyelerimizle beraber yönetmek için adayız. 
 
Aday arkadaşlarımız sektörün sorunlarına vakıf ve çözüm üretebilecek arkadaşlardır. 
 
Görevde bulunduğumuz sürede Ulusal Medikal Çalıştayı, TOBB Sağlık Sektör Çalıştayı, SGK Tıbbi Malzeme Tedarik Toplantıları, Sağlık Müdürlüğü Mevzuat Toplantıları gibi birçok konuda hem ilimizin hem de ülkemizin en önemli ve kapsamlı toplantılarını ilimizde gerçekleştirmiş bulunmaktayız. 
 
Üyelerimizin her türlü sorunlarında onlarla birlikte çözüm arayıp gerekli kurum ve kuruluşlarla iletişime geçmekteyiz. 
 
Başta TOBB olmak üzere sektörümüzün yaşadığı sorunları rapor halinde ilgili müdürlük, bakanlık gibi kuruluşlara bildirmekte, sorunlarımızın çözümünü yakından takip etmekteyiz. 
 
KOTO Senin Grubu 11. Meslek Komitesi adayları olarak; sektörümüzde üretimi arttırmak adına üyelerimizi bir araya getirip kümeleşme faaliyetleriyle gücümüzü birleştireceğiz. 
 
Sağlık turizmi ile ilgili tüm hastanelerimizle birlikte yurt dışı fuarlarında yer alacağız. Sağlık turizmi ile ilgili tesisler talep edeceğiz.
 
Hastanelerimizin en büyük sıkıntısı olan SUT fiyatlarının düzenlenmesi ve artırılmasıyla ilgili çalışmalar yapacağız. 
 
Talep eden üyelerimizin sağlanan teşvik ve fuar desteklerinden faydalanmasını sağlayacağız. 
Sağlık sektöründe KDV düzenlemesini ve indirim yapılmasını talep edeceğiz. 
Medikal sektörümüzün kamu alacaklarının zamanında yapılması için gerekli girişimlerde bulunacağız.
 
Sonuç olarak; sektörümüzün tüm sıkıntılarını çözmek adına tüm üyelerimizle birlikte verdiğimiz karar ve çalışma azmiyle seçimlerde 11. Meslek Komitesi’nden adayız. 
 
11. Meslek Komitesi (Sağlık ve Temizlik Malzemeleri) Adaylarımız 
 
Ecz. Hüseyin Gezer- Özel Cihan Hastanesi/ Aktif Medikal Ltd. Şti. 
Op. Dr. Veysel Besnili- Özel Aile konak Hastanesi 
Hüseyin Eryaşar- Kardeşler Tıbbi Mlz. Ltd. Şti. 
Op. Dr. Gökhan Gümüştaş- Medicalpark Hastanesi 
Dr. Teoman Tandoğan- Aden Diş Kliniği
Selçuk Bakırlı- Bilmed Tıbbi Malzemeleri 
Mehmet Aksu- Maksu Kim. End. Temizlik Ltd. Şti.
Mutlu Özkan- Mutlu Tıbbi Malzeme 
Adem Pehlivan- BRN Medikal Dış Tic. Ltd. Şti. 
Ercan Dikyol- Kale Tıbbi Malzeme 
 
Toplantıya katılarak desteklerini ifade eden konuklar; 
 
Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Metin Göklü, Özel Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Öztürk, Kocaeli Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı, Dr. Halil İbrahim Kahraman, Dr. Ali Harlak, Laborsan Tıp- Mehmet Coşkan, Arda Coşkan, İzmit Ortopedi- Suat Yeşilelma, Meltem Tıbbi Malzeme Deposu- Cem Gökmen, Umut Acar, Yusuf Singil, Yusuf Akbayrak, Öcal Cengiz, Hamdi Karabulut, Fadıl Turan, Yılmaz Doğan, Ebay Medikal, Bayram Topbaş, Gökhan Tanrıverdi, Sami Aydın, Ahmet Kubilay Gezer- Aktif Medikal. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393