banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Emlak işi güven işidir

Körfez'de 9 yıldır Gayrimenkul Danışmanlığı üzerine hizmet veren Marmara Gets Emlak -Konut -Pazarlama isimli iş yerinin sahibi Zekeriya(Erdal) Yıldırım, Kocaeli Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü mezunu oğlu genç girişimci iş adamı Murat Yıldırım ile, el ele vererek hizmetin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.  

19 Mart 2018 03:28
Emlak işi güven işidir

Bir çok sivil toplum örgütünde yöneticilik yapan; Türkiye'nin en önemli topluk konut idaresi olan Kent Konut'ta Satış-Pazarlama Birim Müdürlüğü yaparak 5 bin  800 konutun satışına imza atan Zekeriya Yıldırım, 9 yıl önce kurdukları aile şirketi ile kendi alanında bir marka olmak için çalışıyor.  Eşi Ayfer, oğlu Murat ile en güzel hizmeti vermek için çalışan Yıldırım, " bizim işimiz güven işidir. Güven, emlak sektörünün en önemli unsurudur. Bu nedenle bizde güven ve müşteri memnuniyeti birinci önceliktir. Bu iki ana unsur olduktan sonra; gerisi geliyor. Biz hiç bir zaman bir müşterimizi bir anlık olarak düşünmüyoruz; bize müşterilerimizin her zaman referans olmasını istiyoruz ve bu düşünce içinde çalışıyoruz."dedi.

KOCAELİ ÇOK HAREKETLİ

Emlak satış ve pazarlama konusunda İstanbul'dan sonra en hareketli yerlerden birinin Kocaeli olduğunu vurgulayan iş adamı Yıldırım, " İstanbul, nüfus olarak oldukça yoğun.  Özellikle Gebze Organize Sanayi Bölgesinde iş yeri olan insanlar; İstanbul'un sıkıntısını çekmektense Körfez'i tercih ediyorlar. Bunun yanında sanayi şehri olan Körfez göç alıyor. Ayrıca Karadeniz Sahil Yolu'nun bölgemizden geçmesi, buralarda ki emlak hareketliliğini artırıyor. Özellikle İlimtepe ve köylerinde ciddi bir emlak hareketliği mevcuttur. Çünkü buralar, çok önemli yatırım için cazibe merkezidir. Bunun yanında Kandıra bölgesi turizm açısından çok hareketli olduğu için ; buralarda da emlak yönünden önemli bir hareketlilik söz konusudur."dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPILMALIDIR

Modern şehirciğini en önemli göstergesi olan görüntü kirliliğinin yok edilmesi için mutlak suretle kentsel dönüşümün uygulanması gerektiğini belirten Yıldırım, "  TOKİ ve Büyükşehir bir çok yerde yaptığı konutları Körfez'dede yapmalıdır. Burada önemli emlak açığı bulunmaktadır Bunun için Büyükşehir Belediyesi İlimtepe gibi bölgelerde kent konut yapması gerekir."dedi.

'MÜŞTERİLER DİKKAT ETMELİ'

Emlak alımı yapacak olanlar, kendi alanında uzman bir emlak danışmanından bilgi alması gerektiğini belirten Yıldırım, " Emlak alacaklar, mütahitini araştırsın, kullanılan malzemenin kalitesini mutlaka öğrensin; aldığı bölgenin geleceğe yönelik durumunu iyice araştırmalıdır. Biz müşterilerimize bu konuda ciddi desteğimiz oluyor. Bir yatırım yapmak isteyenler, mutlaka bizlerle irtibata geçmelidir ki; bir mağduriyet yaşamasın' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.