BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bayanlara yönelik yeni bir spor merkezi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz halkın spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürebilmesi için ilçeye ücretsiz gençlik ve spor merkezleri kazandırmaya devam ediyor. Hem bayan hem erkekler için yapımı tamamlanmak üzere olan spor merkezlerinden bir yenisi Altınkent Mahallesi 29 Ekim Caddesi üzerinde bulunuyor. 

21 Mart 2018 09:21
Bayanlara yönelik yeni bir spor merkezi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın yeni proje ve yatırımları ile yıldızı parlayan Başiskele’de hizmetler vatandaş odaklı yapılmaya devam ediyor. Yapılan alt yapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da sayısız çalışma gerçekleştiren Başiskele Belediyesi, gençlik ve spor merkezleri ile özellikle ev hanımlarının ve gençlerin takdirini alıyor. Açıldıkları günden bugüne mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği hem spor hem dayanışmanın yaşandığı gençlik ve spor merkezlerinde bir spor salonunda bulunması gereken tüm aletler bulunuyor. Spor merkezlerinde uzman spor eğitmenleri eşliğinde spor yapabilme olanağı sunuluyor.Bayanlara yönelik hazırlan yeni spor merkezlerinden bir yenisinin yapım çalışmalarında sona yaklaşan ekipler Altınkent Mahallesi 29 Ekim Caddesi üzerindeki Rabia Hatun Eğitim ve Spor Merkezini açılışa hazırlıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.