BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Turan Güneş’te 2. etap yol çalışması başladı

İzmit Turan Güneş Caddesi’ndeki 2. etap asfaltlama çalışması nedeniyle toplu taşıma araçları alternatif güzergâhları kullanacak. 

10 Nisan 2018 01:43
Turan Güneş’te 2. etap yol çalışması başladı

İzmit Turan Güneş Caddesi’nde yapılanasfalt çalışmalarının2. etabı başladı. Bu nedenletoplu taşıma araçlarının bölgede sorun yaşamamaları için yeni alternatif güzergâhlar belirlendi.Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği 1. ve 2. etabı birlikte devam eden asfaltlama çalışmaları 3. ve 4. etaplarda da nisan ayı sonuna kadar sürecek.
 
ALTERNATİFGÜZERGÂH
;
Yapılan yeni düzenlemeye göretoplu taşıma araçları Yeşilova istikametinde; Üçyol-Turan Güneş Caddesi- Adnan Menderes Caddesi-Sezgin Sokak-Özden Sokak-A. Ziya Sokak-F. İzmidi Caddesi-Seymen Caddesi-Güneyli Sokak- Arkan Sokak-Turan Güneş Caddesigüzergâhında devam edecek. Çarşı istikametine doğru gidecek toplu taşıma araçları ise Turan Güneş Caddesi- Muhsin Yazıcıoğlu Sokak-Didem Sokak- Ulubatlı Hasan Sokak- A. Ziya Sokak- Özden Sokak- Bade Sokak-Ş. Kazım Sokak üzerinden tekrar Turan Güneş Caddesi’ne çıkabilecek.
 
14 BİN TON ASFALT KULLANILACAK

Turan Güneş Caddesi’nde başlatılan asfaltlama çalışmasında toplamda 14 bin ton sıcak asfalt kullanılması hedefleniyor. 4 bin 500 metre olan yol için binder ve aşınma olmak üzere iki tabaka halinde asfalt seriliyor. Asfaltlama çalışması 4 etap halinde gerçekleşecek. 1. etaptaki çalışmalar; otoyol köprüsü ile Seymen Caddesi arasında devam ederken, 2. etapta Seymen Caddesi ile Özden Sokak arasındaki çalışmalar da başladı. 3.  etap Özden Sokak İle Adnan Menderes Caddesi girişine kadar olan kısım ile 4. etapta Adnan Menderes Caddesi ile Santral Kavşağı arasındaki kısımlara önümüzdeki günlerde başlanacak.
 
KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Turan Güneş Caddesi’nde bozulan yolların asfaltlama çalışmasının yanı sıra kaldırımlar da yenileniyor. Otoyol Köprüsü ile Adnan Menderes Caddesi arasındaki kaldırımlar baskı beton tekniği ile yapılıyor. Adnan Menderes Caddesi ile Santral Kavşağı arasındaki kaldırımlar ise granit kaplama yapılacak. Bunun yanı sıra yol ve kaldırım aydınlatmalarında dekoratif aydınlatma ledleri kullanılacak. Bütün etapların bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393