banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gebze hizmet bekliyor, başkan tatilde!

AKP’nin kurucularından biri olan Okan Kurt, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e yüklendi. 

11 Nisan 2018 23:37
Gebze hizmet bekliyor, başkan tatilde!

Okan Kurt’un Facebook’tan yayınladığı mesajın içeriği şöyle: 
 
Duydum ki sevgili Adnancığım Afyon’da kaplıcalarda tatil keyif yapıyor. Gebze hizmet bekliyor, başkan tatillerde. Gebze’de hiç bir hizmet yapılmıyor. Gebze halkı 2019’dan sonra hizmete doyacak o güne kadar kimse hizmet beklemesin.
 
 Sevgili Adnancığım sen kaplıcalarda keyif yaparken gözlerim bu karede; Orhan Sıpahioğlu’nu göremedim Orhan bu karede niye yok? Şimdi Orhan nerede acaba? Gebze makara kent olmaya devam ediyor. Ben buradan Gebze’de bir seçmen olarak soruyorum; bu paraları Köşkerler ÇELİK Halat Fabrika sahibi sevgili Adnancığım mı ödüyor, yoksa Gebze belediyesi mi ödüyor? Kaç lira fatura kesildi, Gebze belediyesi kaç kuruş ödüyor? Gebze seçmeni bunu merak ediyor. Sevgili Adnancığım bu paralar senin olsa Köşkerler Çelik Halat Fabrikası sahibi olarak Gebze’de tüm muhtarları Afyona kaplıcalara tatile gider misin? Amma paraları sevgili Adnancığım Köşkerler Çelik Halat kasasından ödenecek burada samimi olalım.
 
Sevgili Adnacığım Türkiye’de 4 milyon işsiz var. Emekli kardeşlerimiz geçinemiyor, köylümüz bitmiş. sizde orda boy boy keyifli pozlar verin sevgili Adnancığım. Gebze Bal Küpü Kavşağı Trafik sorunu çözüm bekliyor. Sabahları oraya git orda böyle boy boy resim ver emekçi kardeşlerimiz size neler söyler duy orda.
 
Oranın bir durumunu gör Afyon’dan kaplıcalarda keyif süren sevgili Adnacığım Gebze hizmet bekliyor . Yazıktır günahtır bu kadar. 80 milyonun hakkı var bu ödeyecek paraların yazık bu kadar israf. Sırf muhtarlara şirin görünmek işin reklam için bu kadar muhtar kardeşlerimiz burada.
 
Sevgili Adnancığım reklamı çok sever şimdi Gebze basını yazar muhtarlar . 2019... sevgili Adnancığım istiyor destekliyor diye manşetten haber yapan basın olur . Devletin imkanlarıyla reklam yapan israf eden devletin makamını kötüye kullanalar Allah görüyor . Siz siz . Olun . Makamda kul hakkı yetim haram yemeyin . Zülüm yapmayın . Allah zülüm yapan yöneticilere hem bu dünyada hesap soracak hemde Ahirette soracak . Zülüm yapan kim olursa olsun direk cehennem onu bekliyor . Kul hakkı yetim hakkı yiyenler bu sene hacca ümreye gider mi acaba ...?

Makamda oturanlar Adaletli olmalı dürüst mert delikanlı tarafsız olmalı . hukuksuzluk yapmamalı . Adalet hepimize lazım hukuk hepimize lazım . Allah var gam Yok . Ben ilahi adalet diyorum . İlahi adalete güveniyorum . zülüm yapanların Adaletine güvenmiyorum . Bizlerin hakkını hukukunu yok sayanları biz tanımıyoruz . Hukuksuzluk Adaletsizlik yapanlar bizi temsil edemez bizim kentimizin yöneticisi görmüyoruz tanımıyoruz ...!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.