banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Eğitim-Sen’den AKP’den yakınanlara çağrı!

Eğitim-Sen Kocaeli Şubesi adına yapılan yazılı açıklamada vatandaşlara bakın nasıl çağrıda bulunuldu. 

12 Nisan 2018 16:09
Eğitim-Sen’den AKP’den yakınanlara çağrı!

İşte o açıklamanın içeriği: 'Biz geçinemeyenler, işsizler, eğitim sisteminin enkazı altında kalanlar, sokakta özgür yürüyemeyenler. Biz her kanalda aynı sesi duymaktan bıkanlar, özgür yazamayanlar, üniversitede eğitim görme hakkı elinden alınanlar, işlerinden hukuksuzca atılanlar. Biz haklarını da memleketin geleceğini de tek adama devretmek istemeyenler şimdi hayatımızın ve ülkemizin kaderinde söz sahibi olmak için bir araya geliyoruz.

Çalınan emeğimize, irademize sahip çıkmak, bedenlerimizin yağmalanmasına itiraz etmek, kentlerimizin ve doğamızın talan edilmesine dur demek, ülkenin ve halkın değeri olan kamu fabrikalarının, arazilerinin satılmasına engel olmak için buluşacak, yeni bir siyaset yapma biçimini, yeni bir ülkeyi birlikte kurmanın yollarını konuşacağız. Gündelik hayatın isyanından örgütlenenleriz biz... Biz milyonlarız; birlikte güçlüyüz, umudu birlikte yaratabiliriz. Ses çıkaralım, durduralım, ülkemizi yeniden kuralım!'   

Toplumsal muhalefetin farklı direniş alanlarından isimler, “Memleket Biziz! Ses çıkaralım, durduralım, ülkemizi yeniden kuralım!” başlıklı bir metin yayımlayarak Tek Adam rejimini durdurup ülkeyi kolektif bir iradeyle yeniden kurmak isteyenleri ortak bir Kurultay çalışması örgütlemeye davet etti. Bizler de bu yürüyüş kolunun Kocaeli ayağını kurmak, yerelde nasıl örgütleneceğimizi konuşmak için 14 Nisan Cumartesi saat 15.00'da Eğitim-Sen'de yan yana geliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.