BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Halkın buluşma noktası Başiskele

37 mahallenin buluşma noktası haline gelen Başiskele Sahili’nde düzenlenen iftar programına büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri, kaynaşma, dostluk ve paylaşmanın manevi hazzını yaşıyor. 

29 Mayıs 2018 14:03
Halkın buluşma noktası Başiskele

Başiskele’de 9 yıldır yapılan Geleneksel İftar Programı ve Ramazan Etkinlikleri kapsamında binlerce kişi orucunu açarak Ramazan ayının manevi ortamında bir araya geliyor. 11 ayın sultanı Ramazan’da Başiskele halkının yanı sıra komşu ilçelerden hatta diğer illerden gelen misafirlerin de katılım sağlarken, iftar programlarının bir benzerinin bulunmadığını dile getiren vatandaşlar Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a dua ve teşekkür ediyor. Hafta içi her akşam düzenlenen iftar programlarından bir yenisi Başiskele’de faaliyet gösteren Özka Lastik ve Kauçuk Sanayi Tic. A.Ş katkıları ile verildi. İftar yemeği sonrasında sahne alan Ender Tekin ise ilahi eserlerini seslendirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393