banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Suriyeliler İzmit’te bir kadının üzerine yürüdü

Suriyeliler İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bir kadının üzerine yürüdü. Bakın neden? İşte ayrıntılar. 

30 Mayıs 2018 19:43
Suriyeliler İzmit’te bir kadının üzerine yürüdü

Tam 6 yıldır ülkemizde yaşıyorlar. Sayıları 4 milyon civarında ve yüzlercesi de ilimizde. Savaştan kaçtıkları ülkelerine bayramlarda tatile gidiyorlar. Sonra tekrar geri dönüyorlar. Neden? Türkiye onlar için çiftlik ve onlara her şey bedava. 
 
Türk milletinin hakkını Suriyeliler yediriyor devleti yönetenler ve bugüne kadar Suriyeliler için 30 milyar dolar harcandı. Onları memleketlerine tatile gönderiyoruz ve tekrar geliyorlar. Madem 10 gün tatile gidebiliyorsun neden geliyorsun? Dedik ya; Türkiye çiftlik. 
 
Hangi kitapta yazıyor vatanında savaş varken kaçmak? Vatan için gerekirse ölünür kaçılmaz. Bunlar kaçar. Aralarında birde ahlaktan doğruluktan bahsedenler var ki, şaşarsınız. Yani aynaya bakma huyları yok.
 
Üstelik İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde sigara içen bir kadının üzerine yürüyecek kadar terbiyesizleşebiliyorlar. Size ne? İsteyen oruç tutar, ya da tutmaz. Siz hesap soramazsınız, hesabı Allah sorar ve herkes hesabını da Allah’a verir. 
 
Şaşırtıcı olan 3-4 tane terbiyeden yoksun Suriyeli’nin el kol hareketleri yaparak bir kadının üzerine doğru yürüdüğünü fark edenler bile bu durumu sessizce seyretmiş. İçlerinden biri de ‘Siz kimsiniz bre terbiyesizler’ diyememiş. 
 
Dedik ya; sanki film seyreder gibi seyretmişler. Otogara tek başına gelen o kadında doğal olarak korkmuş ve sesini çıkaramamış. Bu arada otogar bugünlerde tıklım tılkım Suriyelilerle dolu. Bayrama daha iki hafta var ve belli ki daha şimdiden memleketlerine tatile gidiyorlar. 

Son söz; tatile giden o Suriyeliler tekrar Türkiye’ye alınmamalı, sınır kapıları kapatılmalıdır. Türkiye onların babalarının çiftliği değil, Türkiye aşevi falan da değil. Bu memleketin insanları işsiz ve gelecekten umutsuz. Eve lazım olan camiye haramdır. Başka da söze gerek yok.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393