BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bekirpaşa’da 3 bin kişi oruçlarını birlikte açtı

İzmit Belediyesi’nin toplu iftar etkinlikleri Bekirpaşa ile devam etti. Mevlana Kültür Merkezi önündeki iftarda 3 bin kişi aynı masalarda oruç açmanın heyecanını yaşadı. 

31 Mayıs 2018 15:03
Bekirpaşa’da 3 bin kişi oruçlarını birlikte açtı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğindeki  iftara belediye meclis üyeleri, AK Parti Kocaeli İl, ilçe yöneticileri, kadın kolları yöneticileriyle mahalle muhtarları katıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftar öncesi Başkan Doğan, masaları  tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazanını tebrik etti.
 
GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ
 
Başkan Doğan iftar sonrası yaptığı konuşmada  “gün ülkemiz için birlik beraberlik günü, gün Türkiye düşmanlarına gereken cevabı verme günüdür. Bugün sizlerle birlikte suyumuzu içmenin, ekmeğimizi paylaşmanın, oruçlarımızı açmanın mutluluğu içerisindeyiz.  Ne mutluki huzur ve birlik beraberlik içerisinde Ramazanımızı geçiriyoruz.  Bugünlere gelmek kolay değil, bugünleri korumakta kolay değil. Ne yazık ki, bugün İslam coğrafyasında bu imkânları, bu huzuru, birlik ve beraberliği bulamayan, zulüm içerisinde inleyen Müslüman kardeşlerimiz var.  Türk milleti olarak bu birlik ve berberliğimizi  siyasi görüş ayrımı yapmadan, oydu buydu demeden sürdürme zamanıdır. Malazgirt’ten itibaren günümüze kadar olan tüm mücadeleleri birlikte kazandık. Yarınlarda da bu birlik berberliğimiz devam edecek.
 
DÜNYADA BU HIZLA BÜYÜYEN BAŞKA BİR ÜLKE YOK 
 
Tabi ki, bazı eksikler sıkıntılar, zaman zaman zorluklar olabilir ama bir gerçek var ki ülkemiz 15 yıl önceki Türkiye değil. Ayakları yere basan, ne yaptığını bilen, yoluyla, havaalanlarıyla, okullarıyla, her şeyiyle çok daha iyi bir Türkiye var. Yarınlar daha iyi olacak. Bunu bütün dünya görüyor ve biliyor. Çünkü dünyada bu hızla büyüyen başka bir ülke yok.  Bu birlik ve berberlik, ülke sevdası başka hiçbir yerde yok. İşte onun içindir ki Türkiye’nin üzerine oyunlar oynanıyor.  Binyıldır bu topraklarda Müslüman Türk yurdu olarak yaşamamızdan rahatsız olan haçlı zihniyeti  Anadolu’nun yine ellerine geçmesi için çaba gösteriyorlar. İstiyorlar ki, 15 yıl önce IMF kapılarında direnen, çocuğuna menenjit aşısı yapamayan, hastaların hastanelerde rehin kaldığı bir ülke olsun.  Ellerinden geleni yapıyorlar.   Şimdi döviz üzerinden oyunlar oynuyorlar. Ama bilmiyorlar ki, artık bu ülke başka bir Türkiye. Türkiye düşmanları Ak Partiyi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı istemiyorsa bunun sebebi Türkiye’nin iyiliğini istememeleridir. Bu sebepledir ki hangi siyasi görüşün sempatizanı olursanız olun bu Türkiye düşmanlarına gereken cevabı onların inadına vermemiz gerekiyor. Gün Türkiye günü, vakit Türkiye vaktidir, vakit ülkemize sahip çıkma vaktidir. Onlara vereceğimiz en güzel cevap, yine ülkemizi en güzel şekilde ileriye taşıyacak, koruyacak, güçlendirecek kişilere vermektedir. 
 
 HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM 
 
Ben herkesin belediye başkanıyım, belediyemiz de herkesin belediyesidir. Biz herkese hizmet sunuyoruz.  İzmit’imiz dünden çok daha iyi. Sizlerin de desteğiyle Cumhurbaşkanı Hükümet sistemiyle yarın daha da iyi olacak. Ama vakit Türkiye’nin geleceğiyle ilgili taraf olmaksa ben taraf oluyorum. Benim tarafım Türkiye’nin karşısında olanların istemedikleri Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ak Parti’nin tarafıdır.    Sadece bizim değil, tüm Müslüman coğrafyasındaki kardeşlerimizin güçlü bir Türkiye’ye ihtiyacı var.  24 Haziran da ülkemizin, tüm Müslüman kardeşlerimizin geleceği için gerekeni yapacağınızdan eminim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.