BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Denizyıldızı geleneksel iftarda buluştu

Deniz Yıldızı Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde yardımseverlerle buluştu. 

31 Mayıs 2018 04:11
Denizyıldızı geleneksel iftarda buluştu

Kentin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Denizyıldızı, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sevgi Gündoğdu ve dernek yönetimi önderliğinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yardımseverler tarafından yoğun ilgi gösterilen iftar programına kentin önde gelen isimleri katılım sağladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Gündoğdu açılış konuşmasında; “Denizyıldızı Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Yönetimi ve üyeleri olarak çocuklarımızı korumak, kollamak ve gücümüz ölçüsünde sevgi vermek arzusuyla bu yola çıktık. Bizler umutla, heyecanla yaşamın kıyısına vurmuş çocuklarımızı, yaşamla buluşturmaya çalışıyor, yaşadıkları sosyal depremlerden, sosyal yıkıntılardan çıkarmaya çalışıyoruz. Devlet desteği ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yardımı ile bu çocukların bugünlerini daha yaşanılır hale getirmeye çalışıyoruz” dedi

KORUYUCU AİLE SİSTEMİ

Sözlerine devam eden Gündoğdu koruyucu aile sistemine dikkat çekerek; “Biz, çocuğu doğuran değil, ona emek veren, sevgisini veren, onu yarınlara iyi bir vatandaş olarak yetiştirendir diyoruz Anne. Ve koruyucu aile sistemini öneriyor, destekliyor ve yaygınlaştırmak istiyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERE BURS

Gönüllülük esasına göre çalışan dernek yönetimi ve üyeleri, bağışlar ve üye aidatları ile elde ettikleri gelirlerle eğitim çağındaki çocuklara burs veriyor. Aynı zamanda Yahya Kaptan’da bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Kassel Çocuk Yuvası ile birlikte maddi ve manevi çalışmalarını sürdürüyor.

TEŞEKKÜR

Programın sonunda dernek Başkanı Sevgi Gündoğdu, yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Betül Gönüllü, Ferhan Okay, Sibel Görgülü, İrfan Başer ve üyelere, Yahya Kaptan Kassel Çocuk Yuvası Müdürü Emrah Bey’e emek ve özverilerinden ötürü teşekkür etti. Tüm misafirlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, katılımlarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393