BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP Kandıra’dan 4 bin kişilik iftar

CHP Kandıra İlçe Örgütü’nün ilçe sakinlerine verdiği iftar yemeğine yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Gösterilen ilgi ‘Kandıra Tamam diyor’ söylemlerine yol açtı. 

01 Haziran 2018 20:25
CHP Kandıra’dan 4 bin kişilik iftar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra İlçe Örgütü’nün Namazgah Kültür Merkezi ve Etkinlik Alanı’nda düzenlediği iftar yemeğine Kandıralılar ve partililer büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde yaşanan yoğunluktan dolayı salon dışına ek masalar kurularak misafirler ağırlandı. 
 
BÜYÜK İLGİ

CHP İl Başkanvekili Suca Omurca, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Başkan Yardımcısı Demet Karaman, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kocaeli eski Milletvekili ve İzmit Belediyesi eski Başkanı Erol Köse, CHP Kocaeli eski milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş,  CHP Kocaeli Milletvekili adaylarından Prof. Dr. Muhip Kanko, Anıl Acurman ve Ali Güneş, Kandıra Belediyesi eski başkanlarından Kenan Evin ve Mustafa Ören, partinin eski il ve ilçe başkanları da iftar yemeğine katılan isimler arasındaydı.
 
İNCEDEN MÜTEVAZI SOFRA

Hep birlikte açılan orucun ardından davetlilere hitap eden CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, “Saray sofrası kuramadık ancak inceden mütevazı bir sofra kurarak sizleri ağırlamak istedik. İncelik göstererek davetimize katılan tüm Kandıralılara ve partililerimize ilçe örgütüm adına teşekkür etmek istiyorum. Böylesine bir katılım bizlere 25 Haziran sabahında her şeyin artık tamam olacağını gösteriyor. Kandıra ‘Tamam’ diyor” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.