BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Cömert ailesinin acı günü

Büyükşehir Belediyesi eski İdari İşler Müdürü merhum Selahattin Cömert’in eşi ve CHP’nin tanınmış isimlerinden Davut Cömert’in yengesi Kadriye Cömert vefat etti. 

01 Haziran 2018 12:46
Cömert ailesinin acı günü

Büyükşehir Belediyesi eski İdari İşler Müdürü merhum Selahattin Cömert’in eşi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin tanınmış isimlerinden Davut Cömert’in yengesi olan 57 yaşındaki Kadriye Cömert uzun süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düştü.  İkindi namazına müteakip Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Saymanı Naim Keskin, İl Başkan Yardımcısı Özgür Harun Yıldızlı da katılan isimler arasındaydı. İki çocuk annesi Kadriye Cömert, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393