banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vatandaş sandığa koştu, Gölcük’te yumruklar konuştu!

İlimizde de sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar oy kullanmak için sandığa koştu. Gölcük’te sandık müşahitlerine yönelik saldırı da tepkilere neden oldu. 

24 Haziran 2018 19:49
Vatandaş sandığa koştu, Gölcük’te yumruklar konuştu!

Kocaelililer de bugün sandık başına gitti. Sabah saatlerinde özellikle şehir merkezinde katılımın düşük olduğu görüldü ama öğlen saatlerine doğru herkes akın akın oy kullanmak için okul binalarına gitti. Gazi Lisesi’nin koridorlarında da uzun kuyruklar oluştu. Oy kullanmaya kucağında bebekle gelen anneler de vardı. Yine yaşlılar, ellerinden tutan yakınlarının desteği ile oy kullanma kabinine kadar gittiler. Öte yandan Gölcük'te seçimlere gölge düşürecek bir kavga yaşandı.
 
İddialara göre AKP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner'in de aralarında olduğu bir grup da yer alanların Gölcük Uğur mumcu Ortaokulu'nda sandık müşahitlerine saldırdığı öne sürüldü. Murat Uzuner'in kavga sırasında müşahitlere "Biz oy kullanmayı bilmiyor muyuz?" diye bağırdığı da duyuldu. Bu kavga polisler ve vatandaşların araya girmesiyle son buldu. HABER: Gamze Nur ALTINTAŞ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416