BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Pitbull operasyonu

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Doğan Mahallesi'nde başıboş olarak dolaşan, pitbull cinsi köpeği bulunduğu bölgeden alıp, Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürdü. 

14 Temmuz 2018 16:21
Pitbull operasyonu

HEMEN HAREKETE GEÇTİLER

Kuruçeşme Doğan Mahallesi'nde sahiplenilmesi ve beslenmesi yasak pitbull cinsi köpek olduğu ihbarı yapıldı. Gelen ihbarı dikkate alan yetkililer, hemen harekete geçti. İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü  ve emniyet ekiplerinin ortak çalışması sonucu saldırganlığıyla bilinen pitbull cinsi köpek bulunduğu bölgeden alındı.

BAKIM EVİNE TESLİM EDİLDİ

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereği Pitbull Terrier,  Japanese Tosa, Dogo Argentino ve Fila Brasileiro cinsi köpeklerin sahiplenilmelerinin ve beslenilmelerinin yasak olduğunu hatırlatan İzmit Belediyesi Zabıta yetkilileri, bu gibi durumları belediyeye bildirmeleri konusunda vatandaşları uyardı. Bölge sakinleri de yapılan çalışması sonrası İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine ve yetkililere teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393