banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İşsizlere müjde İZTİM faaliyette

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın bir vizyon projesi daha hayata geçirildi. 

17 Temmuz 2018 15:06
İşsizlere müjde İZTİM faaliyette

İşverenlerle iş arayanların buluşma noktası olan İZTİM (İzmit İstihdam Merkezi) Cumhuriyet Çocuk Parkı’nda faaliyete geçti. Sanat Galerisi yanındaki İZTİM’de ilk etapta 4 kişi görev yapacak. 
 
İŞKUR’DAN YETKİ BELGESİ
 
Son yıllarda büyük ilgi gören özel istihdam büroları gibi iş arayanlarla eleman arayanları buluşturacak olan İZTİM,  Kocaeli İŞKUR Müdürlüğü’nden gerekli yetki belgesini aldı. İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İZTİM yetkililerine  yetki belgesini vererek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak İzmit İstihdam Merkezi, İzmit Belediyesi ile özel sektöre personel alımlarında aracılık yapacak. Tıpkı kariyer.net  gibi faaliyet gösterecek olan İZTİM ile ilgili 0262 332 40 30 numaralı telefon dan detaylı bilgi  alınabileceği kaydedildi. İş arayanlar cv’lerini [email protected] adresine de iletebilecekleri de ifade edildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393