banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Belediye 150 hurda aracı kaldırdı

İzmit’te sokak aralarına terk edilen hurda araçlar tek tek toplanıyor. İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından sadece son bir yıl içinde 150’ye yakın hurda araç bulundukları yerlerden kaldırıldı. 

06 Ağustos 2018 00:13
Belediye 150 hurda aracı kaldırdı

CEZA UYGULANIYOR
 
Belediye yetkilileri, mahalle aralarına, yol kenarlarına bırakılan hurda araçların hem görsel kirlilik oluşturduğunu, hem de fare, sinek, haşerat gibi zararlıların üremelerine neden olduğunu belirterek “ mahallelerdeki denetimlerimiz sırasında  sık sık karşılaştığımız hurda araçların kaldırılması için 10 yılı aşkın zamandır çalışma yapıyoruz. Yol kenarlarına, mahalle aralarına terk edilen araçların öncelikle sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Sahiplerine ulaştığımız araçların çekilmesini istiyoruz, çekmeyenler hakkında 259 lira Kabahatler Kanununa göre ceza işlem uyguluyoruz. Sahibi  bulunamayan araçları da çekiciler yardımıyla bulundukları yerlerden alınıp otoparklara çekiliyor. 10 yıl içinde 2 bine yakın hurda araç mahalle aralarından kaldırıldı” dediler. Bu arada Bekirdere Mahallesi Kuşak Sokak’ta 2 yıldır terk edilmiş olan plakası ve şase numarası bulumaysan araç ta yetkililerce kaldırıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393