BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Karamürselli kaptan denizde boğuldu

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen usta kaptan Ahmet Özdeniz (89) çok sevdiği denizde hayatını kaybetti. 

07 Ağustos 2018 11:57
Karamürselli kaptan denizde boğuldu

Karamürsel'in Ereğli mahallesinde çok uzun yıllar kaptanlık yapan ve çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve çok sevilen Ahmet Özdeniz (89) Altınoluk'ta kayığı ile Cuma günü denize açıldığı ve kendisinden o günden beri haber alınamadığı bildirildi. Ahmet Özdeniz'in eve dönmemesi üzerine ailesi ve yakınları yetkililere haber vermesi üzerine arama kurtarma çalışmaları başlatıldığı bildirildi.
 
Cuma günü Altınoluk ve çevresinde arama kurtarma çalışmaları başlatan ekipler, aradan geçen 3 gün sonrası Ahmet Özdeniz'in cansız bedenini Altınoluk'un Gümeç açıklarında bulduğu bildirildi.  
Yetkililer Özdeniz'in cansız bedenini otopsi yapılmak üzere İzmir'e gönderdiği bildirildi. Yapılacak otopsi sonrası Ahmet Özdeniz'in naaşı defnedilmek üzere Karamürsel, Ereğli mahallesine gönderileceği bildirildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.