banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hasarlı konteynerlar tamir ediliyor

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, hasarlı çöp konteynerler tamir ediliyor. 

29 Ağustos 2018 18:48
Hasarlı konteynerlar tamir ediliyor

İzmit sınırları içerisinde bulunan konteynerlar tespit edilerek tek tek onarılıyor. İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan mobil tamir ekipler hasarlı konteynerleri bulundukları yerde onarırken, tamir kapsamlı olan konteynerler da şantiye atölyesinde tamir edilerek, tekrar kullanıma sunuluyor. 

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, “Hasarlı konteynırları atölyeye getirip tamir etmek zaman kaybı oluyordu. Bunu önlemek için mobil ekip oluşturduk. Bu ekibimiz hasarlı konteynırları bulundukları yerde tamir ederek zaman kaybının önüne geçilmiş oluyor. Günlük ortalama 15-20 konteyner tamir ediliyor” dediler. Bu arada ekipler, ana caddeler, okullar, otobüs durakları ve parklarda bulunan eski çöp sepetlerini de yenileriyle değiştiriyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.