BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Konserlere değil müteahhitlere para ödensin!

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş ‘ Kocaeli Büyükşehir, konserlere para ödeyeceğine, müteahhitlerin parasını ödeyerek esnafı perişan etmekten kurtarsın dedi. 

22 Eylul 2018 10:29
Konserlere değil müteahhitlere para ödensin!

İşte o açıklamanın içeriği: Aylardan beri 42 Evler mevkiindeki yol trafiğe kapatılmıştı. Dün dikkatimi çekti kapanan yol üzerindeki esnafa uğradım bilgi aldım. Biri başka istasyondaki gelirleri ile bu güne kadar ayakta durabilmiş kapatmamak için son imkanlarını kullanıyor.
 
Diğeri başka yerde işyeri kiralamış fakat İtfaiyenin ruhsat için çok büyük para ve masraf istemesi nedeni ile taşınamıyor ne yapacağını şaşırmış. Yola baktım hiçbir çalışma yok, Köprü yıkılmış bu gün başlasa altı aydan evvel biteceğini zannetmiyorum. Aldığım duyumlara göre müteahhit parasını alamadığı için işi bırakıp gitmiş.
 
Aslında akıllı bir plan yapılsaydı yol kapanmadan bu genişletme çalışmaları devam eder Esnaf ta, oradan geçen on binlerce vatandaş ta sıkıntı yaşamayacaktı!
 
Beri taraftan bilbordlarda Kocaeli Büyükşehir’in konser ilanlarını gördüm. Bu millete yazıktır, Buradan Başkan Karaosmanoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sesleniyorum; ‘Ülkeyi böyle mi uçuracaksınız? Bu uçuş sizi ve ülkeyi göğe değil uçurumun dibine götürecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.