BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Demirci, İlyas Şeker’e projeleri anlattı

Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Çayırova’nın vizyon projelerinden olan Kent Park ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ni gezdirerek bilgiler verdi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür’ün de bulunduğu inceleme gezisinde Demirci, her iki projeninde kısa bir süre içerisinde açılacağını söyledi. 

26 Eylul 2018 08:32
Başkan Demirci, İlyas Şeker’e projeleri anlattı

İlçe ve Bölgeye Değer Katacak 2 Dev Proje
 
Çayırova’nın vizyonunu oluşturan ve ilçeye hem ekonomik, hem de kültürel anlamda değer katacak olan Kent Park ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi projelerini AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ile birlikte değerlendiren başkan Demirci, her iki projeninde ilçenin ve bölgenin önemli bir yatırımı olduğunu söyledi.
 
“Kent Park’la Sosyal Yaşam Alanını Oluşturduk”
 
Gerçekleştirilen gezide ilk olarak Kent Park’ın detaylarını AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e anlatan Demirci, projenin tamamen bir sosyal yaşam alanı olarak tasarlandığını söyledi. Alışveriş alanlarıyla, kafe-restoranlarıyla, çocuklar için oyun alanları ve etkinlik alanlarıyla bir bütün olarak inşa edilen projede yeşilede ayrı bir önem verdiklerini aktaran Demirci, Çayırova’nın Kent Park ile büyük bir değer kazandığını söyledi.
 
Demirci, “Kocaeli’nin En Büyük Kültür Merkezini İnşa Ettik”
 
Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi’ni de Kent Park’ın hemen yanı başında inşa ettiklerini aktaran Demirci, dev bir kültür kompleksine Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adını verdiklerini belirtti. Burada eğitimden spora, sanattan kültüre, sinemadan tiyatroya kadar daha birçok alanda hizmet verilebileceğinin altını çizen Demirci, Kocaeli’nin en büyük konferans salonunda Kültür Merkezi’nin içerisinde yer aldığını söyledi. 
 
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin bir bölümünün hizmete başladığını ve bu alanda Anne Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi, spor, sanat alanları ve millet kıraathanesi ile büyük bir halk kütüphanesinin yer aldığını söyleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, sinema, nikah, konferans salonu gibi özelliklerinde tamamlandığını belirtti. Proje kapsamında yaklaşık olarak 900 araçlık kapalı otoparkında yer aldığını vurgulayan Demirci, aynı zamanda Kültür Merkezi’nin açık olan bölümünde teras kafeterya ve sosyal tesislerinin de hizmet vereceğini ifade etti. 
 
Şeker, “Çayırova’nın Gelişimi Sürüyor”
 
Kent Park ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin bölgeye kültürel ve ticari olarak katmadeğer sağlayacağını söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yapılan bu yatırımların yerinde bir hizmet olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi çalışmalarından dolayı tebrik eden Şeker, bir ilçenin gelişimi ve kalkınması bakımından bu tür projelerin ihtiyaç olduğunu belirten Şeker, Çayırova’nın gelişiminde ve büyümesinde her zaman gerekli yatırımların devam edeceğini de vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393