banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Ayaz’dan eğitime desteğe devam

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın eğitime ve 7 Yıldızlı Kent Başiskele’deki okullara desteği sürüyor. 

16 Ekim 2018 16:08
Başkan Ayaz’dan eğitime desteğe devam

Geleceğin teminatı çocuklara ve eğitime büyük önem veren Başkan Hüseyin Ayaz,  okullara bakım ve onarım çalışmaları noktasında desteklerini sürdürüyor. Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim ve öğrenimlerini alabilmeleri için gelen talepler doğrultusunda okulların her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Başkan Ayaz, düzenli olarak yaptığı okul ziyaretlerinde okul müdürleri ve öğretmenlerle istişare toplantıları düzenleyerek Eğitimde Yıldız Başiskele’de eğitim kalitesini artırmak için büyük çaba gösteriyor.
 
Başiskele Belediyesi aynı zamanda Park Bahçeler Müdürlüğü eliyle Başiskele’de eğitim-öğretim veren birçok devlet okulunun bahçe düzenlemesi, çocuk parkı temini veya bakımının sağlanması, kameriye desteği gibi yardımlar ile okul bahçelerinin daha estetik, rahat, güvenli ve eğlenceli olması katkı sağlıyor.Başiskele Belediyesi,daha önce ilçedeki okullara bilgisayar ve fen laboratuvarlarına araç-gereç ve ekipman desteği verirken, konferans ve çok amaçlı salonlar yapmayı sürdürüyor.
 
Başkan Hüseyin Ayaz’ın desteği ve talimatıylaBaşiskele Belediyesi ekipleri son olarak, Yuvacık Aydınkent İlk ve Ortaokulu’na 120 kişilik konferans ve çok amaçlı salonu yaptı.Başkan Ayaz’ın açılışını gerçekleştirdiği konferans salonunun açılış kurdelesini kesti.
 
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz açılış sonrası öğrencilere hitap etti. Başkan Ayaz yaptığı konuşmada, “Bizim geleceğimiz, umudumuz olan çocuklarımızın başarısı bizler için büyük önem arz ediyor. Bu yüzden bizler çocuklarımızın en iyi ve kaliteli ortamlarda, hiçbir şeyden yoksun kalmayacak şekilde eğitim-öğretim hayatlarını sürdürmesi için tüm ekibimizle seferber olduk. Bu salondan birçok öğrencimizin istifade edeceğini düşünerek, bu salonun gelecek nesillere hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. Yuvacık Aydınkent İlk ve Ortaokulu Müdürü Fatih Güngör, müdür yardımcıları ve okul aile birliği üyeleri Başkan Ayaz’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393