banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sigara izmaritlerini yere atmayın!

İzmit Belediyesi’nden, yerlere sigara izmariti atmayın uyarısı yapıldı. 

04 Kasım 2018 18:18
Sigara izmaritlerini yere atmayın!

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, özellikle taş parkelerle kaplı sokaklarda atılan sigara izmaritlerini temizlemenin zorluğuna dikkat çekerek “ başta Kültür Tepesi olmak üzere Arnavut kaldırımlı sokaklarda sigara izmaritleri yüzünden İzmit’e yakışmayan görüntüler ortaya çıkmaktadır. Vatandaşlardan içtikleri sigaranın izmaritini sokaklara atmamalarını rica ediyoruz. Cadde ve sokaklarda sigara izmaritlerinin de atılabileceği çok sayıda çöp sepeti bulunuyor.
 
Buna rağmen bazı kişiler sigara izmaritlerini yerlere atıyorlar. Arnavut kaldırımı bulunan sokaklarda sigara izmaritleri taşların arasına sıkışmakta, bunları vakumlu araçlarla temizlemek bile güç olmaktadır. Atılan izmaritleri mecburen tek tek toplamak zorunda kalıyoruz. Bu da zaman kaybına neden oluyor. Ekiplerimiz sigara izmariti toplayıncaya kadar başka sokaklardaki işler aksıyor. Sigara içenlerden duyarlı olmalarını bekliyoruz” dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.