BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Tarih Koridoru Derneği önemli isimleri buluşturdu

İzmit Tarih Koridoru Derneği, tanışma toplantısını Kapanca Sokak’ta hizmet veren Tarihi Çinili Mutfak’ta dün akşam gerçekleştirdi. 24 Eylül 2018’de resmen kurulan dernek, İzmit’in tanınmış ve saygın isimlerini bu toplantısında buluşturdu.  

05 Kasım 2018 11:07
İzmit Tarih Koridoru Derneği önemli isimleri buluşturdu

İzmit Kent tarihi ve ‘Tarih Koridoru’ hakkında akademik, kültürel ve sanatsal faaliyetler yaparak, bölgenin turizme kazandırılması ve bir cazibe merkezi olmasını amaçlayan İzmit Tarih Koridoru Derneği, dün akşam İzmit Akçakoca Mahallesi’nde bulunan Tarihi Çinili Mutfak’ta bir buluşma gerçekleştirdi.
 
Buluşmaya kent protokolü, kent tarihi üzerine çalışan araştırmacılar, kentin önde gelen esnafları ve çeşitli meslek gruplarından isimler katıldı. Gazeteci Halit Yılmaz’ın açılış konuşmasını yaptığı buluşmada, ayrıca, dernek yönetim kurulu kurucu başkanı Nuket Özcan’ın yanı sıra, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan ve araştırmacı yazar Feyzullah Yavuz Ulugün kent tarihi ve kent turizmi üzerine konuşma gerçekleştirdi.Buluşma üyelerin kendilerini tanıtmaları ve hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle son buldu.
 
İzmit Tarih Koridoru Derneği yönetimi şu isimlerden oluşturdu. Başkan Nuket Özcan, başkan yardımcısı Murathan Birinci, sayman Fuat Oktay Barbaros, sekreter Naciye Özdemir, üyeler Gültekin Şahin , Berkay Gürakın, Özlem Özdemir, Fedai Okumuş.

Derneğin ilk tanışma toplantısına katılan isimler şöyle: İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, KTO Meclis Başkanı Akın Doğan,KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erenkaya, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Kocaeli Temsilcisi Numan Gülşah, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Çolak, Araştıramcı-Yazar Yavuz Ulugün, Kocaeli Sanayi Odası Mali Müşaviri Ayşen Erbaylı,  Girişimci Naciye Özdemir, TRT Bölge Temsilcisi Gazeteci Halit Yılmaz, Beyin ve Sinir Cerrahi Kemal Keşmer, İş Adamı Hüseyin Erol,  Avukat Alper Doğan, Gazeteci İbrahim Gürsel,Tatlı Güven Sahibi Metin Güven, Hikmet Kolanyaları Sahibi Emine Olguntürk, Mühendis Buğra Başaran, İç Mimar Gökçe Çiçek, Avukat Seda İnci Sarıca, Gastronomi Tansu Güner, Finans Yöneticisi Onur Çaylak, Reklam Ajans Yöneticisi Seda Ceran,  Aavukat Fedai Okumuş, Fotoğrafçı Raşid Keskin, İletişimci Murathan Birinci ve Berkay Gürakın, Nakliyatçı Gaye Soyay, Mahalle Sakinleri Nurhan Çakar ve Özlem Özdemir katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.