BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Fırat Çiçek Ayazma muhtarlığına aday

Fırat Çiçek İzmit Ayazma Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. 

19 Kasım 2018 17:05
Fırat Çiçek Ayazma muhtarlığına aday

31 Mart 2019’da belediye başkanlarının yanı sıra aynı zamanda muhtarlık seçimleri de yapılacak. Belediye başkanlığındaki rekabet gibi olmasa da muhtarlık için de büyük bir mücadele yaşanıyor. İzmit’in en büyük muhtarlıklarından olan Ayazma Mahallesi Muhtarlığına Fırat Çiçek de aday olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz seçimlerde de aday olan Fırat Çiçek, çok az bir oyla muhtarlığı kaybetmişti.
 
TİCARETLE İLGİLENİYOR 
 
Bu seçimlerde de mahallelilerin yoğun baskıları doğrultusunda yeniden aday olan ilimizin en genç muhtar adayı Fırat Çiçek; Kocaeli Emlakçılar Odası ve Bayındırlık İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanlığı başta olmak üzere çeşitli kuruluşlarda da yöneticilik yapıyor. Ayazma Mahallesi’nde emlakçılık işiyle ilgilenen Çiçek, 1988 Kocaeli doğumlu. 2008 yılından bu yana ticaretle ilgilenen Çiçek, mahalleye hizmet için yola çıktığının altını çizdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393