BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

O muhtar yaralı karacaya sahip çıktı

İzmit Hacıhızır Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılıç, herkese örnek olacak bir davranışta bulunarak yaralı karacaya sahip çıktı. 

20 Kasım 2018 04:07
O muhtar yaralı karacaya sahip çıktı

Muhtar Kılıç, arabasıyla giderken Kandıra yolu üzerinde bir yaralı ceylan gördü. Hemen aracını durduran Kılıç, yaralı karacayı  aldığı gibi İzmit Beledieysi Zabıta Müdürlüğü’nün yolunu tuttu. Hacıhızır Mahalle Muhtarı İzmit zabıtasıyla birlikte yaralı karacayı Büyükşehir Belediyesi’nin Hayvan Barınma Merkezi’ne götürdüler.  Yaralı karacanın tedavisi yapıldıktan sonra doğal yaşamına salınacağı kaydedildi. İzmit Zabıtası, muhtar Kılıç’a örnek davranışından dolayı teşekkür etti. Kılıç ta “ benim yerimde kim olsa aynı şeyi yardı. Ben insanlık  görevimi yaptım. En büyük mutluluğum yaralı karacanın eski sağlığına kavuşacak olmasıdır” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.