BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Gençlik korosu ilk çalışmasını yaptı

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz ay seçmeleri yapılan Çok Sesli Gençlik Korosu, ilk çalışmasını gerçekleştirdi.  

22 Kasım 2018 02:20
Gençlik korosu ilk çalışmasını yaptı

Gençlerin kültür ve sanatsal faaliyetlere yoğun olarak katılmasına ve bu tür koroların çoğaltılmasına büyük önem veren Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un talimatları doğrultusunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Çok Sesli Gençlik Korosu oluşturularak ilimizde gençlere yönelik yeni bir koro daha kuruldu. Bu heyecanla gençlik korosu ilk çalışmasını gerçekleştirdi. İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde yapılan çalışmaya İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’da eşlik etti.

İLK KONSER 26 NİSAN’DA

Öğrencilere destek vererek Adnan Zanburkan, gençlere yeni dönemde başarılar diledi. Müzik öğretenleri Pınar Gök, Figen Yünlü ve Arzu Akkaya yönetiminde çalışmalarını gerçekleştirecek olan koroda; Fen, Sosyal Bilimler, Anadolu ve Meslek Liseleri’nde öğrenim gören toplam 36 başarılı öğrenci yer alıyor. Haftada bir günaynı salonda prova yapacak olan gençler ilk konserlerini de 26 Nisan’da Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393