banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Meclis üyesi adayı Arzu Durulmuş kaza geçirdi

Darıca'da meydana gelen kazada, CHP eski ilçe başkanlarından Merhum Salim Durulmuş’un eşi CHP Meclis Üyesi Adayı Arzu Durulmuş, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince, bahçe duvarına çarparak aracıyla birlikte yan yattı. 

09 Aralık 2018 08:37
Meclis üyesi adayı Arzu Durulmuş kaza geçirdi

Bir yakının cenazesine gitmek için Bayramoğu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi Ada içinde bulunan evinden 41 L. 0692 Plakalı otomobiliyle çıkan Darıca CHP Meclis Üyesi Adayı, CHP eski İlçe Başkanlarından Merhum Salim Durulmuş’un eşi Arzu Durulmuş, bir süre sonra aniden önüne fırlayan bir köpeğe çarpmamak için direksiyonunu kırdı. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden arzu durulmuş, önce yol kenarındaki bahçe duvarına çarptı, daha sonra da otomobiliyle birlikte yan yatarak devrildi. 
 
Çevredekilerin yardımı ile aracından çıkarılan Arzu Durulmuş’un sağlık durumunun iyi olduğu ve orada bulunan esnaf tarafından tedbir amaçlı olarak özel bir hastaneye kaldırıldı.  Edinilen bilgiye göre Arzu Durulmuş’un ayakta tedavi olduğu ve sadece elinde küçük bir kesik olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma açtı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.