banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yakup Törk yeni yıla çalışanlarla girdi

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, yılbaşı gecesi görevi başında olan çalışanları yalnız bırakmayarak yeni yıllarını kutladı.  

01 Ocak 2019 01:53
Yakup Törk yeni yıla çalışanlarla girdi

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, yılbaşı gecesinde görev başında olan polislere, hastane çalışanlarına, taksi şoförlerine, itfaiye ekiplerine ve nöbetçi eczane çalışanlarına ziyarette bulundu.

Çalışanların yeni yıllarını kutlayan CHP’li Törk, “Yılbaşında görevleri başında olan çalışanalra moral ziyaretinde bulunduk. 2018’i bitirip 2019’a başlarken arkadaşlara iyi dileklerimizi paylaşmak istedik ve görevleri başında onlarla buluşmak istedik.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçları için görev başında olan çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi. Yılbaşında kendilerini yalnız bırakmayan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve ekibine teşekkür eden çalışanlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.