BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kartepe’yi beraber yöneteceğiz

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Cumhur Karakadılar vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyerek sorularını cevaplıyor. 

01 Şubat 2019 08:57
 Kartepe’yi beraber yöneteceğiz

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Cumhur KarakadılarKartepe’de girmedik mahalle sıkmadık el bırakmıyor. Karakadılar düzenlenen mahalle toplantılarından vatandaşların sorduğu soruları cevaplayarak, Kartepe’yi beraber yöneteceklerini belirtiyor. 
 
 
BERABER YÖNETECEĞİZ
 
Son olarak Eşme’de yapılan toplantıda öncelikli olarak vatandaşları ilgilendiren projeleri sorulan Karakadılar, “Mevcut iktidar yüzünden muhtarlarımız mahalle başkanının peşinde çalışıyor. Muhtara ve halka sormadan hiçbir proje yapılmayacak. Çocuklarımıza otobüsleri ücretsiz yapacağız. Hüseyin Üzülmez’in bindiği aracı satarak kadınlarımıza Halk Eğitim Merkezi’nde kurslar açacağız. Ayrıca çocuklarımıza kreşler açıp atanamayan öğretmenlerimize çocuklarımızı emanet edeceğiz. Kartepe’ye çıkıp eğlenmek istiyorsunuz ama ateş pahası her yer. Biz çocuklarımıza ücretsiz kayak dersi vereceğiz. Kuzuyayla’yı düzenleyip mesire alanları kuracağız. Köylü kasabalı hep beraber çıkıp eğleneceğiz veKartepe’yi beraber yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.
 
ÜZÜLMEZ’İN 1 MİLYONLUK ARABASINI SATACAĞIZ
 
Daha sonra ise Eşmespor’un kürek takımıyla ilgili sorulan soruyuKarakadılar, “Biz Hüseyin Üzülmez gibi Volvo ile gezmeyeceğiz. Göreve geldikten sonra ilk meclis toplantısında o Volvo’nun üzerinde haciz yoksa arabayı satışa çıkaracağız. Vekilimiz 70 bin liralık arabayla gezerken Belediye Başkanı 1 milyonluk arabayla geziyor. Kiralanan bütün arabaları vereceğiz. Bu paralarla kürek takımını da kurarız” ifadeleriyle cevaplandırdı.
 
DESTEK OLDUĞUNUZ SÜRECE YAPAMAYACAĞIZ ŞEY YOK
 
Kartepe’de yaşayan gençlerin özellikle işsizlikle ilgili problemleri konusundaki soruya Karakadılar, “Kartepe büyük bir sanayi yeri. Bu fabrikalar da Kartepeli olmayan kimse çalışmayacak. Kaç kişiye ihtiyaç varsa belediyenin panosuna asacağız. Bütün bölgelere yapacağız bunu” ifadelerini kullandı. Son olarak Eşme Hamidiye’deki çöp sorunuyla ilgili soruyu cevaplayan Karakadılar, “Komple gidip bir eylem yapacağız. Ben oraya giderken CHP’li kimliğimi gizleyemem. Daha önce herkesi getirip Eşme sahildeki pisliği temizlemiştik. Geçmişte yaptık yine yapacağız. Çevre kirliliği projelerimizin en başında geliyor. Biz bunları 5 yılda yapamazsak bizi elersiniz. Siz destek olduğunuz sürece yapılmayacak bir şey yok” şeklinde yanıtladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393