banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çöpler konteynıra

İzmit’te temizlik hizmetleri aksatılmadan devam ederken, bazı sorumsuz kişilerin vurdumduymazlığı hiç de hoş olmayan görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor.  

01 Şubat 2019 17:58
Çöpler konteynıra

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, şehrin 8 binden fazla noktasında çöp konteynırı bulunduğunu, buna rağmen bazı kişilerin çöplerini sokaklara attığına dikkat çekerek “ bizleri en çok üzen de çöplerin konteynır içine değil de dışına atılmasıdır. Konteynır içi boş dururken çöplerin dışarıya atılmasını anlamak mümkün değil” dediler. Yetkililer, konteynırların dolu olması halinde 318 00 77 numaralı alo atık hattı arandığında kısa süre içinde bölgeye araç yönlendirildiğini de söylediler.
 
TEMİZLİĞE ENGEL YOK
 
İzmit’te 7 gün 28 saat boyunca temizlik hizmetinin devam ettiğini söyleyen ilgililer “ bütün çabamız daha temiz bir İzmit içindir. Bunun içinde gece gündüz temizlik hizmetleri yerine getiriliyor. En dar sokaklar da bile bu hizmet aksatılmıyor” şeklinde konuştular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416