BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bahara Merhaba kahvaltısı

Genç İzmitliler Platformu ve Türkiye Gönül Elçileri Derneği (TÜRGET) “Bahara Merhaba” demek için çok sayıda üniversite öğrencisi ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle beraber Antikkapı Restorant’da kahvaltı programında buluştu. 

03 Mart 2019 13:36
Bahara Merhaba kahvaltısı

Sosyal projelerine hız kesmeden devam eden Genç İzmitliler Platformu’nun TÜRGET ile ortaklaşa düzenlediği kahvaltısına katılım oldukça yüksekti. “Bahara Merhaba” sloganıyla üniversite öğrencileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırlayan Platform üyeleri, kentin eğitim, kültür ve gençlik alanındaki sorunları üzerine istişarelerde bulundu.

 
BU KENTİN LOKOMOTİFİYİZ
 
Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet Şengöz : “ Bizler bu kentin lokomotifiyiz. Eğitimden kültüre, sosyal alandan ekonomik alana kentimiz için yapabileceğimiz her şey için elimizi taşın altına koyuyoruz. Baharı karşılamak için buradayız. Aramızda çok sayıda üniversite eğitimi gören arkadaşımız var. Ve birçok STK Başkanı ve temsilcisi bizlerle beraber bu sabah. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu kent için elimizden gelen her şeyde varız. “ dedi.
 
VİZYON VE AKSİYON GENÇLİĞİ
 
TÜRGET Başkanı Veysel Oltu selamlama konuşmasında : “ Bu gün bu kentin dinamikleriyle burada olmak beni çok mutlu etti. Çok değerli bir birliktelik görüyorum bu sabah. İnşallah birlikteliğimiz devam edecektir. Vizyon ve aksiyon sahibi bir gençlik ile şehrimize ve ülkemize katkı sağlamak derdindeyiz. Bu istişarenin ve bu birlikteliğin hayırlara vesile olacağına inanıyorum” dedi.
 
STK BAŞKANLARINDAN SELAMLAMA
 
Programa katılan Sivil Toplum Kuruluşları’nın başkan ve temsilcileri fikirlerini iletmek ve selamlamalarını yapmak için mikrofon aldı.Kocaeli Uluslararası Öğrenciler Derneği Başkanı Fatih Karaçoban : “ Burada olmaktan çok mutluyum. Hepimiz bir şekilde aynı rotada farklı gemilerle ilerliyoruz. Amacımız gayemiz bir. Bizler uluslararası alanla öğrencilere aile olmaya çalışıyoruz. Gençlik adına yapılan her çalışmanın destekçisiyiz.” dedi. Kızılelma Ocakları İl Başkanı Ömer Uçar : “ Bilinç ve vizyonla, kültür ve milli mirasına bağlı bir gençlik için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genç İzmitliler bu kentin ortak değeridir.” dedi.
 
Paşa-şehir Derneği Başkanı ve aynı zamanda Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç : “ Biz bu şehirde gençlik adına varız. Heyecanımızı hizmete dökmek için varız. Ve burada bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla birlik mesajı vermek çok güzel bir şey” dedi.
 
Akmeşeliler Derneği Başkanı Sebahattin Demiray : “ Bizler de yeni kurulan bir derneğiz. Ancak büyük umutlarla ve inançlarla yola çıktık. Bu gün gençlik ve kentimiz adına yapılan bu istişarede yer almak bizim için büyük bir onurdur” dedi.
 
Yenişehir-Serdar Gençlik Derneği Başkanı Osman Akkuş : “ Genç İzmitliler Platformu bu kentin çok güzel bir mozaiği. Bizlerde gençlik adına kendi hitap ettiğimiz kitlilerde hizmet ediyoruz. Ancak söz konusu kent olunca birlik olmak farzdır” dedi.
 
Gültepeliler Platformu Başkanı Taner Çakırer : “Yıllardır gençlik faaliyetlerinin içerisindeyim. Gençlik adına ve eğitim adına yapılan her şeyin arkasındayız. Birliğimiz daim olsun” dedi.
Öncü Gençlik Derneği Başkanı Mustafa Bayrak : “ Muhteşem bir istişare toplantısı. Burada olmaktan çok mutluyuz.” Diyerek selamlamalarını yaptı.
 
Toplantıya katılan Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Murat Gögercin’de : “ Ben bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm. Bu şehrin ekmeğini yiyiyorum. Gençliğimiz hepimizin üzerine emanet. Bu gün kent adına güzel olan he rşeyde bizde varız. “ diyerek selamlama yaptı.
 
ŞENGÖZ’DEN TEŞEKKÜR
 
Toplantı sonrasında üniversite öğrencilerinin fikirleri alındı. Son olarak konuşma yapan Şengöz : “ Hız kesmeden bu kent adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kimin ne dediği umurumuzda değil. Bizim samimiyetle yaptığımız işleri tüm kent görüyor. Burada birçok STK temsilcisi arkadaşımız bizlerle beraber. Tek paydamız gençlik ve kent. Bu sebeple ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.