banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özel İlgi'den meslekte 30 ve 40 yılını dolduran doktorlara plaket

Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi'nde 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen kutlamada kurumda çalışan ve meslekte 30 ve 40 yılını dolduran doktorlara plaket verildi.  

15 Mart 2019 07:25
 Özel İlgi'den meslekte 30 ve 40 yılını dolduran doktorlara plaket

Kutlamada bir konuşma yapan Hastane Müdürü Tuncay Alan; "Başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı üstün özverileri için teşekkür ediyorum. Kurumuzda  hizmete devam eeden değerli doktorlarımız meslekte 30 yıl, 40 yıl doldurmuş olmaları deneyim ve tecrübelerini bizimle paylaşıyor almalarıdan dolayı onur duyuyoruz. Kendilerine ayrıca teşekkür ederiz.  
 
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi  Halkla ilişkiler Müdürü Esra Altaş ise konuşmasında kurumda bir aile gibi olduklarını belirterek; "'Bu hastanede çalışıyoruz ve hizmet ettiğimiz varlık insan, insan beden ve ruhtan oluşan bir varlık bizlerde onların en değerli varlıkları çocukları onların bedenine dokunuyoruz bu yüzden ayrıcalıklıyız, canınız canımızdır dedik ve yolumuza devam ediyoruz. Hemşiremiz, laborantımız, sekreterimiz, teknisyenimiz, temizlik personelimiz hepimiz bu ayrılmaz ekibin parçasıyız"  şeklinde konuştu.  Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi, meslekte uzun yıllardır görev yapan doktorlarının 14 Mart Tıp Bayramı pasta keserek kutladı ve meslekte 30. ve 40 . yılını dolduran doktorlara plaket verildi. 
 
Meslekte 40. yılını dolduran Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. İsmet Akçay, Meslekte 30. yılını dolduran Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Yusuf Çalışkol ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  Uzm.Dr. Özlem Kantaş plaketleri hastane Müdür Tuncay Alan tarafından takdim edildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.