banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kuruçeşme’ye yeni dönel kavşak

Kuruçeşme eski kavşağı kaldırılarak yerine yeni dönel kavşak yapıldı. 

30 Mart 2019 16:57
Kuruçeşme’ye yeni dönel kavşak

Şehir birçok noktasındaki cadde, bulvar ve kavşakları yenileyerek modern bir görünüme kavuşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projeleri sonuçlandırmaya devam ediyor. Bu kpasamda İzmit Kuruçeşme semt merkezinde bulunan eski kavşak tamamen kaldırılarak yerine yeni bir dönel kavşak yapıldı. Çevre düzenlemesi ve yeşillendirmesi yapılan yeni dönel kavşak ile yoğun trafiğin hafifletilmesi amaçlanıyor. 
 
 
380 TON ASFALT SERİMİ YAPILDI
 
Çalışmalar kapsamında Kuruçeşme yeni dönel kavşak için 380 ton asfalt kullanıldı. Yayalar için üç boyutlu yaya geçitleri ve otobüsler için durak yerleri yapıldı. Baskı beton ile yeni kaldırımlar inşa edilirken aydınlatma direkleri de yenilendi. Ayrıca dönel kavşağa 60 metre yağmursuyu hattı döşendi.
 
VATANDAŞLARA HİZMET VEREMEYE BAŞLADI
 
Yeni kavşak ile modern bir görünüme kavuşan alan vatandaşların hizmet vermeye başladı. Son olarak çizgileri çekilen kavşağın çevre düzenlemesi de yapıldı. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanan Kuruçeşme’de yeni yapılan dönel kavşak ile trafiğin düzenlenmesi hedefleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.