BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bakanlar YSK üyelerini arıyor!

YSK'nın verdiği erteleme kararına ilişkin açıklamada bulunanSaadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam, seçimde aktif rol oynayan bazı bakanların YSK üyelerini aradığını iddia etti.  

11 Nisan 2019 12:04
Bakanlar YSK üyelerini arıyor!

Saadet Partili Cihangir İslam, seçimler sonrası YSK'nın verdiği kararları değerlendirirken dikkat çeken bir iddiada bulundu.İslam, Katıldığı bir canlı yayında "Aldığımız duyumlar seçimde aktif rol oynayan bazı bakanlar YSK üyelerini arıyor" dedi.SP'li vekil sözlerine şöyle devam etti

:"YSK İstanbul'da bütün ilçelerin tekrar sayılmasını reddetmesiyle hukuka uygun bir karar vermiştir. YSK hukukun içinde kalarak kendi kararlarını almaya devam etmeli. Dışarıyla irtibatı kesmeli. Büyükçekmece olayında da insanları ikna edecek bir kanıt göremedim. İstanbul seçimleri bitmiştir. Kazanan Sayın İmamoğlu'dur." 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.