BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İlyas Şeker Bıyık'ı tebrik etti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, beraberinde Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, İl Yöneticisi Sezai Ata ve meclis üyeleriyle birlikteDarıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek tebrik edip görevinde başarılar diledi. 

13 Nisan 2019 10:13
İlyas Şeker Bıyık'ı tebrik etti

Vekil Şeker, AK Partili kadroların geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de Kocaeli’ye en iyi hizmeti sunacaklarına olan inancını dile getirirken, “ 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde emeği olan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Sizleri de tebrik ederek görevinizde başarılar diliyorum, Kocaelimizin güzel ilçesi Darıca’ya güzel hizmetler yapacağınızdan şüphemiz yoktur.” dedi.
 
Nazik ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e teşekkür eden Başkan Bıyık ise elde edilen başarıda tüm teşkilat mensuplarının önemli rolü olduğunu söyledi. Başkan Bıyık, “Darıca’da başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Halkımızın bizlere emanet ettiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.