BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Belediyesi önüne dev ekran kurun!

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Nazmi Ertuğral, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e, ’Meclis toplantılarının canlı olarak yayınlanması için belediye binası önüne dev ekran kurdurun’ önerisinde bulundu. 

15 Nisan 2019 12:45
İzmit Belediyesi önüne dev ekran kurun!

AKP’li üyeler çoğunluğa sahip oldukları Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, doğrudan başkanın kontrolünde olan şirketlerin yönetim kurullarıyla ilgili yetkinin meclise verilmesi gibi anayasaya aykırı bir talep de bulunmuş ve ortalık karışmıştı. 
 
Görünen o ki Türkiye’nin pek çok yerindeki belediyelerde benzer tavırlar sergilenecek ve engel olunmaya çalışılacak. İlimizde iş ve siyaset dünyasının çok tanınan bir ismi olan İYİ Partili Nazmi Ertuğral, bugün görevi devralacak olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e şu öneride bulundu: ‘ 
 
‘Belediye binası önüne dev ekran kurdurun ve meclis toplantılarını bu ekran vasıtasıyla canlı olarak yayınlatın. Halk da toplantıda yaşananları görsün. Kim hizmet etmek istiyor, kim engellemek istiyor? Gözler önüne serilsin.'

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393