BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Alikahya Karahasanlılar Derneği böyle açıldı

İzmit Alikahya Karahasanlılar Derneği’nin açılış kurdelesini İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Saadet Partisi’nin İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen birlikte kestiler. 

28 Nisan 2019 07:44
Alikahya Karahasanlılar Derneği böyle açıldı

Alikahya’da açılan Karahasanlılar Derneği geniş katılımlı program ile hizmete girdi. Dernek Başkanı Mehmet Yurt’un açılış konuşmasıyla başlayan programda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Saadet Partisi’nden İzmit Belediye Başkan adayı olan Ahmet Özen'de katılanlara hitap etti.
 
Söz konusu buluşmada derneğin kurulmasında ve inşasında destek olan işadamları ile üyelere plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi. Açılışta CHP İzmit Belediye Meclis üyesi Çetin Sarıca, Ak parti İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, Saadet Partisi meclis üyesi adayı Ahmet Gökmen, işadamları İsmail Parlak, Dursun Özdemir, Sedat Sönmez, Kenan Yurt, Esat Erdem ve Uğur Marul gibi isimlerde hazır bulundu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393