BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Posco Assan ile sağlıklı yarınlar

Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik üreticisi konumunda olan Posco Assan, sağlık konusunda yaptığı uygulamalar ile de ilklere imza atmaya devam ediyor. Çalışanlarının sağlığına önem veren şirket, “Sağlıklı Yarınlar” inisiyatifi kapsamında Kocaeli’nin önde gelen özel bir hastanesinin işbirliği ile çalışanlarının vücut kitle indekslerine bakarak, sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirmelerde bulundu. 

29 Nisan 2019 07:34
Posco Assan ile sağlıklı yarınlar

Sağlık haftasında farklı bir etkinlik gerçekleştiren Posco Assan, çağımızın sorunu yanlış beslenme konusuna dikkat çekmek amacıyla çalışanlarının vücut kitle endekslerini kontrol etti. Etkinlikte, uzman diyetisyen beslenme konusunda çalışanları yüz yüze görüşmeler ile bilgilendirdi.
 
Etkinlik ile ilgili değerlendirmede bulunan Posco Assan CAO’su Ufuk Özdemir; “çağımızın en büyük sorunlarından biri de yanlış beslenme ve bunun sonucunda oluşan aşırı kilolar. Bizler de Sağlıklı Yarınlar inisiyatifimiz kapsamında farklı bir uygulama gerçekleştirmek istedik. Çalışanlarımızın sağlığı bizler için önemli. Etkinliğimizde aldıkları bilgiler sadece iş hayatlarında değil özel yaşamlarında da konfor alanlarını artıracak diye düşünüyorum. Bu etkinlikte emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm çalışanlarımıza “Sağlıklı Yarınlar” diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.