banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli, turizmde tanıtım atağı başlatacak

Kocaeli Turizm Derneği olağan kongresini tamamladı. Yeni yönetimin belirlendiği kongrede Kocaeli’nin tanıtımı ön plana çıktı. 

15 Mayıs 2019 12:04
Kocaeli, turizmde tanıtım atağı başlatacak

KOCAELİ, TURİZMDE TANITIM ATAĞI BAŞLATACAK
 
Kongre sırasında Kocaeli’nin son yıllarda turizmdeki gelişmelerini anlatan başkan Soner Kılıç, burada Turizmin en önemli ayağının yönetim ve tanıtım olduğunun altını çizdi. Bu konuda birçok projelerin olduğu ve bunların hayata geçirilmesi için tüm kentin işbirliği yapması gerektiğini vurguladı. Kongre sonrası seri ziyaretlere başlanacağını açıklayan başkan Soner Kılıç İlimizin STK'ları, Kanat önderleri, Belediyeler ve duyarlı yurttaşlara büyük görev düştüğünü belitti.
 
Kocaeli’nden biraz bahsetmek gerekirse diyen Kılıç; "Kocaeli dünyanın en büyük 3. antik limanından birine sahip. Aynı zamanda  Deniz, göl, doğa ve tarih koridorunun bulunduğu güzel bir coğrafyayı da barındırıyor. Durum böyle olunca Kocaeli ilimiz turizmin başkenti olmaya aday kent konumundadır" ifadelerini kullandı.
 
Eldeki var olan olanakların atıl kaldığını belirten başkan Soner Kılıç; "Kocaeli’nin bir Eskşehir bir Bursa,dan  ne eksiği var!.. Eksik olması bir yana birçok yönden fazlası var.  Evet, iddialı bir biçimde konuşmak gerekirse bizim bu illerden kat be kat fazlamız var.
 
Evet, burada bizim eksiğimiz var. Tekrar altını çiziyorum.! Bizim eksiğimiz var!... Bizim eksiğimizin birinci ayağını yönetimsel boşluk oluştururken, ikinci ayağını yapılamayan tanıtım eksikliği oluşturmaktadır. Şimdi ne duruyoruz! Tanıtım atağını çoktan başlatmamız gerekiyordu" dedi. Yapılan seçim sonunda yönetim kurulu ve denetim kurulu başkan ve üyeleri belirlendi.

Yönetim Kurulu:

Soner Kılıç
Hasan Kahya
Nazmi Çaycı
Tolga Havuç
Cafer Kurt
Semra Togay
Emre Beyaz
Denetim kurulu başkanı
Adnan Zanburkan

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416