BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Özlü: Biz sözümüzün arkasındayız

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde belediye personeli ile bir araya geldi. 

29 Mayıs 2019 07:51
Başkan Özlü: Biz sözümüzün arkasındayız

Karşıyaka Kültür MerkeziAntikkapı Restoran’da düzenlenen personel iftar programında Başkan Yasin Özlü, personele KHK zammı müjdesiniyineledi ve “Sözümüzü tutacağız.” dedi. Başiskele Belediyesi’nin geleneksel personel iftar programına Belediye Başkanı Yasin Özlü, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.  İftar öncesi alandaki tüm masaları gezen Başkan Özlü, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak selamlaştı, personeline hayırlı iftarlar diledi.
 
 
BAŞKAN ÖZLÜ: EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ
 
Başkan Yasin Özlü, daha sonra kürsüye çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi. “Göreve başladığımız günden beri sizlerle el ele, gönül gönüle verip, tevazu, samimiyet ve gayret ile 7/24 Başiskelemiz için birlikte çalışıyoruz.” diyen Belediye Başkanı Yasin Özlü, sözlerini şöyle sürdürdü:“İlçemizi daha yaşanabilir, daha güzel ve modern bir kent haline getirerek gelecek nesile taşımak için kader birliği yaptık. Bu birlik ve beraberlik içerisinden Sepetlipınar’dan Ovacık’a, Serindere’denServetiye’ye uçtan uca 209 kilometrekarelik alanda her mahallemize ihtiyaç duyulan hizmetleri götürme arzusundayız.”
 
“ASLOLAN GÖNÜLLERE GİRMEKTİR”
 
Başkan Özlü, yaptığı konuşmada vatandaşlara kaliteli ve en güzel hizmetin devam edeceğini söyleyerek, “Tabii ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi, “Hizmet gereklidir, ama yeterli değildir. Aslolan gönüllere girmektir.” Bu şiarla hizmetlerimizi halkımıza ulaştırmaya büyük gayret gösterirken, halkımızla, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kuracağız.” dedi.
 
BAŞKAN ÖZLÜ’DEN PERSONELE MÜJDE
 
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü iftarda personellere merakla beklenen KHK zammısüreciyle ilgili müjdesini yineledi ve KHK farklarının ilgili personellere ödeneceğini duyurdu. Başkan Özlü yaptığı konuşmada, “KHK zammı sözümüzün arkasındayız. Süreç olgunlaştı.Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Biz sözümüzün arkasındayız” ifadelerini kullandı.Özlü sözlerini şöyle sürdürdü: “KHK farklarını ödeyeceğiz. Yapamayacağımız şeyi söylemeyiz.Söylediğimiz şeyi de yaparız. Yani bu KHK zamları personellerimize en kısa sürede ödenecek.Çalışmaların sonuna yaklaştık.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393