banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Dilovası'nda Başkan'a bu yolla ulaşın!

Göreve geldiği günden beri 'Gönül Belediyeciliği' sloganının hakkını veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçede yapılan hizmetlerle ilgili sosyal medya hesabından bilgi vermeye devam ediyor. 

30 Mayıs 2019 23:20
Dilovası'nda Başkan'a bu yolla ulaşın!

İlçe genelinde cadde ve sokaklar belediyeye ait araçlar tarafından düzenli olarak yıkanıp temizleniyor. Yapılan çalışmalara ait görselleri kendisine ait Twitter hesabından paylaşan Başkan Şayir, vatandaşlara bir de çağrıda bulundu.
 
Dilovası'nı kendisine oy veren ya da vermeyen ayırt etmeden hep birlikte yöneteceklerini belirten Şayir, "Sorun ve taleplerinizi özelden mesaj atarak bizimle paylaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
 
Başkan Şayir, bu hareketiyle yerel yönetimlerde vatandaşın en çok şikayet ettiği konulardan biri olan "Başkan'a ulaşamıyoruz" söylemini de tarihe gömmüş oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393