BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Fatma Kaplan Hürriyet’ten maaş müjdesi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bayram öncesi çalışanları sevindirdi. Başkan Hürriyet’in talimatıyla belediye şirketinde çalışanların maaşları erken ödendi. 

30 Mayıs 2019 07:57
Fatma Kaplan Hürriyet’ten maaş müjdesi

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre İzmit Belediyesi’nin BEKAŞ şirketinde çalışan 1015 işçiye Haziran maaşları tutarı olan 2 milyon 800 bin lira hesaplarına yatırıldı. 
 
İKRAMİYELER DE YATTI
 
İzmit Belediyesi’nde kadrolu işçilerin 13 günlük devlet ikramiyesiyle sözleşmeden doğan bayram ikramiyesinin de ödendiği açıklandı. 191 kadrolu işçinin devlet ve bayram ikramiye tutarı olan yaklaşık 350 bin liranın banka hesaplarına yatırıldığı ve Cuma gününden itibaren çekilebileceği kaydedildi. İzmit Belediyesi çalışanları, Başkan Hürriyet’e ödemeler için teşekkür ederek “ bayram üstü bize büyük mutluluk yaşatan Başkanımızdan Allah razı olsun” dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393