banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de bayram tadında panayır

Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından Körfez’de ilk defa düzenlenen ‘Bayram Panayırı’, coşkulu katılımla başladı. Mehter gösterileri ile başlayan panayırda esnaflar yüzde 70’e varan indirimlerle ürünlerini satışa sundu. 

01 Haziran 2019 14:32
Körfez’de bayram tadında panayır

Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası iş birliğiyle düzenlenen Alışveriş Panayırı, düzenlenen açılış töreni ve coşkulu katılım ile başladı. Ağadere Caddesi’nde düzenlenen panayırın açılışına; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,  Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, belediye meclis üyeleri, oda ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
 
DAHA GÜZELİNİ YAPACAĞIZ
 
Panayır boyunca trafiğe kapatılan Ağadere Caddesi’nin girişinde düzenlenen açılış töreni öncesinde Körfez Belediyesi Mehteran Bölüğü gösterisi gerçekleştirildi. Gösteri sonrası ilk olarak Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk konuşma gerçekleştirdi. Öztürk, “Ağadere Caddesi’ndeki bu panayır gerçekten bayramı bizlere önceden yaşattı. Ben Ağadere esnafımıza ve Körfez esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu ilk deneyimimiz. Bundan sonraki çalışmalarda daha güzelini yapmaya çalışacağız” dedi.
 
İLÇEMİZ İÇİN ÖNEM TAŞIYOR
 
Yahya Öztürk’ün ardından Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk söz aldı. Öztürk,”Yıllardır yapılması planlanan ve bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz olan bir etkinlik. İlçe halkımızın da ilçe esnafımızdan kazanmasını amaçladığımız, özel indirimlerin yer aldığı panayırın açılışına herkes hoş geldi. Başlayan ‘bayram tadında panayır’ etkinliğimiz ilçemizde ilk. Hem esnafımız hem de ilçemiz için önem taşıyor” ifadelerini kullandı.
 
SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN BİR İLK”
 
Son olarak konuşma gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “İlçemizde bu anlamda yaptığımız ilk organizasyon. Bu hep konuşuluyordu. Bayram alışverişini Körfez’de yapalım. Esnaflarımız, odamız ile birlikte göreve gelirken, ‘birlikte yöneteceğiz’ dediğimiz gibi çıktığımız yolda ilk kararımızı birlikte aldık. Esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. Vatandaşlar olarak esnafımızın bu indirimine karşılık vermemiz lazım. Bizler de bayram alışverişimizi ilçemizden yapmamız lazım.
 
KÖRFEZ’E SAHİP ÇIKACAĞIZ
 
Birçoğumuz Körfez’in dışında doğduk, Anadolu’nun farklı bölgelerinden geldik. Doğduğumuz yerler bizim için kıymetli ama doyduğumuz yer olan Körfez de bizim için kıymetli. Körfez’e sahip çıkacağız, Alışverişimizi burada yapacağız. Ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde esnafımızı ayakta tutabilmek için buradan alışveriş yapmamız önemli” dedi. Yapılan konuşmaların ardından hep birlikte kurdele kesimi gerçekleştirildi. 
 
CADDE TRAFİĞE KAPATILDI
 
Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası iş birliğiyle düzenlenen ‘Bayram Tadında Panayır’ etkinliği kapsamında Ağadere Caddesi esnafı yüzde 70’e varan indirimlerle ürünlerini satışa sundu. Trafiğe kapalı olan cadde üzerinde dükkanlar tarafından dışarıya koyulan stantlarda ayrıca sürpriz indirimler de yer aldı. Çocuklar için gösterilerin yer aldığı panayır kapsamında, sürpriz çekilişler gerçekleştirildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.