banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Ayhan Varol'dan Kartepe Çiçekçilik açıklaması

İzmit Belediyesi eski Park ve Bahçeler Müdürü Ayhan Varol, Kartepe Çiçekçilik'le ilgili açıklama yaptı. 

01 Haziran 2019 23:29
Ayhan Varol'dan Kartepe Çiçekçilik açıklaması

İşte Facebook'tan yapılan o açıklamanın içeriği:

Gördüğüm Lüzum Üzerine Küçük Bir Bilgilendirme...
 
Bugün bir haberde yazıldığı gibi, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yaptığım dönemde o firmadan herhangi bir çiçek alımı gerçekleştirmedik. Yanlış yazılmış. Sadece ot biçme işini yaptık.

✅ Kartepe Çiçekçilik firması, adındaki gibi Kartepe firması değil İzmit firması. Ofisi İzmit’te. Acısu’daki sadece fidanlık.

✅ Ben uzun yıllar bu işlerle uğraşıyorum. Bu kentin çocuğuyum. Benim geniş bir çevrem, çok sayıda arkadaşım var. Ama arkadaşlığım ile işlerimi karıştırmam. 

✅ Aldığımız teklifler belediyede duruyor. Karşılaştırılabilir. Biz kimseye fahiş bir fiyatla iş yaptırmadık. En ekonomik fiyatı kim verdiyse onunla çalıştık.

✅ Sayın başkanımız bununla ilgili benden savunma almadı. Şayet istenirse her zaman hesap vermeye de hazırım. Sadece belediyeye değil arzu eden herkese detaylı açıklama yapabilirim. 
Şimdiden Hayırlı Bayramlar Dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393