BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi'nde Nevzat Doğan mobil başkan!

İzmit Belediyesi’nde Nevzat Doğan Başkan olarak görev yaparken cep telefonları ve tablet bilgisayarlar için android uygulaması hayata geçirilmiş, kurumsal mobil uygulaması da google play store'da yayınlanmıştı. 

01 Haziran 2019 14:56
İzmit Belediyesi'nde Nevzat Doğan mobil başkan!

Bu android mobil uygulamasında; e-belediye menüsünden T.C Kimlik No, Vergi No ya da Sicil No ile borç sorgulama, satın almaları takip etme, şikayet, öneri ve talepler fotoğraf da eklenerek çözüm masasına gönderebilme gibi işlemler yapılıyor. 
 
Kuşkusuz söz konusu uygulamayı yazılımlarla geliştirmek de mümkün. Tüm bu işlemler İzmit Belediyesi’nin Bilgi İşlem Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülüyor. Merak edilen şu; Bilgi İşlem Müdürlüğü çalışanları mobil uygulamayı neden bugüne kadar güncellemedi? 
 
Aynı uygulamaya girildiğinde Fatma Kaplan Hürriyet’in kısa özgeçmişi var fakat ana sayfada Nevzat Doğan’ın fotoğrafları aynen duruyor. Yani yarım yamalak bir güncelleme olmuş. 
 
Çok yoğun bir tempoda çalışan Başkan Hürriyet’in bunu fark edememiş olması son derece normal de, Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün hemen gerekli düzenlemeyi yapmaması hiç normal değil.
 
İşte İzmit'te iş ve siyaset dünyasında çok tanınan bir isim olan Nazmi Ertuğral'ın aynı konuyla ilgili Facebook'tan herkesle paylaştığı o mesajın içeriği: 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.