banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Çayırova’da mahalle meclisleri Yenimahalle’den başladı

Başkan Çiftçi, seçim beyannamesinde verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. 

16 Haziran 2019 15:58
Çayırova’da mahalle meclisleri Yenimahalle’den başladı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “ Halkımızı dinliyoruz, kentimizi birlikte yönetiyoruz” sloganı ile seçim beyannamesinde söz verdiği mahalle meclisine Yenimahalle’den başladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesinde söz verdiği mahalle meclisi toplantılarına Yenimahalle’den başladı. Vatandaşların belediye yönetimine aktif katılımını sağlamak, görüş, öneri ve fikirlerini dinlemek amacı ile düzenlenen Yenimahalle danışma meclisi Süleymaniye Caddesi’ndeki park alanında gerçekleşti. 
 
 
Çayırova’yı birlikte yöneteceğiz
 
Başkan yardımcıları Sadettin Arıkboğa, Salih Palaz, Serdar Topçu ve birim müdürlerinin da hazır bulunduğu ve iki saat süren toplantının açılış konuşmasını yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesinde söz verdikleri mahalle meclisi toplantısına Yenimahalle’den başladıklarını belirterek; amaçlarının Çayırova’yı birlikte yönetmek olduğunu söyledi. Sorunları yerinde dinlemek istediklerini, birlikte istişare ederek sorunları en doğru şekilde çözeceklerini ifade eden Başkan Çiftçi,” Toplantılarımız rutin olarak 9 mahallemizde devam edecek.Şeffaf olacağız. Kafanıza takılan her soruyu sorabilirsiniz. Fikirlerinize ve önerilerinize değer verdiğimiz için bu toplantıyı yapıyoruz. ”dedi
 
2,5 ayda yapılanları anlattı
 
Göreve geldikleri günden bugüne geçen 2,5 ayda yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veren BaşkanÇiftçi, Çayırova tarihinin en yüksek oyunu aldıklarını belirterek, Çayırova halkına layık olmak için çalışacaklarını söyledi. 
 
Üniversitede okuyanların yanında olacağız
 
Çiftçi, Ramazan ayını dolu dolu geçirdiklerini, seçim beyannamesinde verdiklerisözlerinden biri olan beşikten eşiğeyetimprojesinin ilk adımını atarak; bayramdan önce ilçede tespit ettikleri yetimçocuklarıgiydirdiklerini ve bunun bayramla sınırlı olmayacağınıkaydetti. Üniversitede okuyan öğrencilerin yeni dönemde yanlarında olacaklarını, vatandaşların ihtiyaç sahibi üniversiteöğrencilerinikendilerine bildirmelerini isteyen Başkan Çiftçi, Ramazan ayında fakir fukaranınyanında olduklarını, ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek servisi yaptıklarını, engelli vatandaşlarla bir araya geldiklerini anlattı.
 
Bölgenin en büyük hastanesini yapacağız
 
Devlethastanesini yakından takip ettiğini, 200 yataklı hastaneyi 300 yatağa çıkarmak için çalışmalar yaptıklarını belirtenÇiftçi, yeri uzakolan hastane için üç alternatif yer belirlediklerini ve bunu yetkililere sunduklarını, bölgenin en büyük hastanesi olması için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.
 
Çayırova’dan başka gidecek yerim yok
 
Ekibi ile iş üretmek istediklerini ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini anlatan Başkan Çiftçi, “Ben Çayırova’nın çocuğuyum. Buradan başka gidecek yerim yok.Görevim bittiğinde sizlerinarasındaolacağım.” diye konuştu.
 
Talep ve öneriler not alındı
 
Başkan Çiftçi’den sonra söz alan vatandaşlar görüş, öneri, fikir ve taleplerini Başkan Çiftçi ’ye anlattı. Sorulara tek tek cevap veren Başkan Çiftçi, gelen istek ve taleplerle ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerinede söz vererek vatandaşların ilk ağızdan bilgi aktardı. Yanimahalle sakinlerinin talepleri tek tek not alınarakkayıtlarageçirildi. Vatandaşlar ayrıca talep, istek ve şikayet formlarınıdoldurarak alanda bulunansandığa attılar.Katılımın yüksek olduğu ve mahalle sakinlerinin oldukça memnun kaldığı mahalle meclisi vatandaşlara yapılan tavuk, pilav ve ayran ikramı ile son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393