BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyükşehir'e, Ankara'dan Genel Sekreter gelecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yeni Genel Sekreter belli oldu.  

29 Haziran 2019 18:38
Büyükşehir'e, Ankara'dan Genel Sekreter gelecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu'nun, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği koltuğuna oturması bekleniyor. Bilindiği gibi mevcut Genel Sekreter İlhan Bayram Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ünvanıyla görevine başlamıştı.
 
Balamir Gündoğdu kimdir?
 
1966 yılında Tokat’ta doğdu. Afyon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden 1987 yılında mezun oldu. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Bölümünde ve Türkiye Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans yaptı. 1990 yılında İçişleri Bakanlığı’nda denetim elemanı olarak göreve başladı. Mahalli İdareler Başkontrolörü olarak, yerel yönetimler üzerinde teftiş, özel teftiş, ön inceleme, araştırma ve soruşturma görevlerini yürüttü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.