banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Plajyolu’nda trafik güzergahı değişikliği

Mevlana Köprülü Kavşağı’nda Tünel Geçiş çalışması yapılacağından dolayı 1 Temmuz Pazartesi günü saat 01.00 itibariyle Plajyolu istikametini kullanan toplu taşıma araçları geçici güzergâhı kullanacak. 

30 Haziran 2019 19:54
 İzmit Plajyolu’nda trafik güzergahı değişikliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tramvay hattının Kuruçeşme bölgesine ulaşabilmesi için İzmit Mevlana Kavşağı’na tramvayın geçebileceği bir alt geçit inşa edecek. Bu kapsamda 1 Temmuz Pazartesi günü saat 01.00 itibariyle bölgede yapılacak çalışmalardan dolayı 72-80-91-95 no.lu toplu taşıma hatlarının araçları geçici güzergahı kullanacak. 
 
GEÇİCİ GÜZERGAH
 
Yapılan değişiklik çalışmasıyla 72-80-91-95 nolu toplu taşıma hatları İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kadar normal güzergahlarını kullanacak. Seka Devlet Hastanesi’nden sonra ilgili hatlar Yenidoğan Köprülü Kavşağı - M.Ali Kağıtçı Sk. - Ş.Postalcıoğlu Sk. - Hastaneyolu Sk.  - S.Dervişoğlu Cd. - Güneş Cd. - Sulucak Sk. - Sahilyolu Sk. - Mithat Paşa Cd. - Karayolu Sk. güzergahını kullandıktan sonra plajyolu istikametinden, kendi mevcut güzergahlarına devam edecekler.
 
ÇALIŞMALAR BİTENE KADAR GEÇİCİ GÜZERGAH KULLANILACAK
 
Büyükşehir Belediyesi ekiplerince hızlı bir şekilde inşa edilmesi hedeflenen alt geçit çalışmaları bitene kadar geçici güzergah kullanılacak. Çalışmalar süresince Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı ekipleri, toplu taşımada herhangi bir aksaklığın olmaması için aralıksız görev yapacak

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393