BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Pehlivanları Kırkpınar'a Hürriyet uğurladı

Tarihi Kırkpınar güreşlerinde mücadele edecek olan pehlivanları Edirne’ye İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet uğurladı. 

02 Temmuz 2019 12:39
Pehlivanları Kırkpınar'a Hürriyet uğurladı

İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya, kulüp güreş sorumlusu Yavuz Acar, antrenörler Şener Sar, Erdinç Yıldız ile 24 güreşçi tarihi 658 Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ettiler. Belediye meclis üyesi Tuncay Aşkın’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Hürriyet takıma olan güveninin sonsuz olduğunu belirerek, güreşçilere Edirne’deki müsabakalarda başarı diledi.
 

DESETEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK

Edirne’de 3 gün boyunca mücadele edecek olan 24 güreşçiyi yolcu eden Başkan Hürriyet “ İzmit’in
çocuklarına inanıyor ve güveniyorum. İnşallah dün olduğu gibi bugün ve yarında başarılarıyla şehrimizi ve tüm İzmitlileri gururlandıracaklar. Verdiğiniz emek, inanç ve kararlılığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Desteğimiz her zaman sürecek, daha iyi koşullarda çalışmaları ve büyük başarılar kazanmaları için elimizden geleni yapacağız.

SENEYE BİRLİKTE GİDECEĞİZ

Kırkpınar’da kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız sonsuz. Yüzümüzü ağartarak şehre döneceksiniz ve biz sizi burada karşılayacağız. İnşallah önümüzdeki yıl Kırkpınar’a birlikte gideceğiz elde edeceğiniz başarıların mutluluğunu birlikte yaşayacağız. İzmit’iler size güveniyor ve inanıyor. Bu inanç ve güveni boşa çıkarmayın “ şeklinde konuştu. Başkan Hürriyet, güreşçilerden, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a iletilmek üzere İZMEK kursiyerleri tarafından yapılan tablo ve pişmaniyesi de gönderdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393